۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰

آنوسی ها



اهداف آنوسیان:

آنوسیها اهداف متعددی دارند که در این جا به مهمترین آنها اشاره میشود.

عمدهترین هدف آنها ایجاد چند دستگی و اختلاف در میان مسلمین و بازی با اجناس و قیمت کالاهای مورد نیاز جوامع مسلمان است. آنها با اختیار داشتن سرمایه مخفی و این روزها علنی، تقریباً تمام درآمد مسلمین را به صورت ربا و نظایر آن از آنان پس میگیرند و به جیب خود میریزند تا مسئله رشد اجتماعی در بین مسلمین متوقف بماند و کیسه یهودیان بدون زحمت متورمتر شود. طبق قرارهای داخلی، یهودیان درآمد خود را به کنیسه میرسانند و در صورت بروز هر مشکلی نیز از طرف آنها حمایت میشوند.

راههای مقابله با آنوسیان:

برای مقابله با این افراد، گام نخست آگاهی از اهداف آنان است که البته بخش کوتاهی از اهداف مهم آنها ذکر شد. لذا با اطلاع از نقش عمدهی آنان در ایجاد تفرقه در بین مسلمانان، لازم است تا در مسیر خلاف آن حرکت کنیم. بدین لحاظ، به نظر میرسد که شروع این امر منوط به ایجاد تحولی در بین علمای اعلام اسلام در سراسر سرزمینهای اسلامی است تا با بررسی صحت و سقم اطلاعات عمدهترین و اصلیترین منابع اسلامی، در اصول و فروع که موجد اختلافات مذهبی است و تعیین تکلیف با آنها، مسلمین را از دشمنی بیجهت با یکدیگر باز دارند و با شناخت مزاحمان و مانعتراشان بر سر راه اتحاد دوباره اسلامی، نقاب را از چهره دشمنان واقعی مسلمین یعنی آنوسیان بردارند.

آنوسیهای مشهور:

برخی از آنوسیها با پوشش اسلامنمایی خود خدمات شایانی به قوم یهود انجام دادهاند. عمدهی اینان دارای فعالیتهای مذهبی به ظاهر اسلامی بودهاند و اقدامات بسیار بزرگی در ایجاد تفرقه و ساخت انواع فرقههای منتسب به اسلام همچون بهاییت داشتهاند. متأسفانه به دلیل احتمال ایجاد بعضی التهابات و ایراد اتهامات صرفاً احساساتی و متعصبانه و بدون پشتوانه مستدل و منطقی، از ذکر اسامی این فرقهها صرف نظر شده و خوانندگان علاقهمند به کتاب «فرزندان استر» ارجاع داده میشوند.

در این جا تنها به اسامی چند تن از آنوسیان غیر مذهبی اشاره کوتاهی میشود، با این توضیح که فهرست مفصلتر اسامی آنها در منبع فوقالذکر موجود است:

فیلسوف:

ابن کمونه، 1284 م.

ملا الازار همدانی (قرن 19 و 20)، معروف به لاله زاری، مترجم کتاب گفتار در روش رنه دکارت

موسیقی:

مرتضی خان نیداوود

ادبیات:

سید جمال الدین واعظ که از سران مشروطه بود و پسر وی سید محمد علی جمال زاده، نویسنده مشهور ایرانی

سید اشرف الدین قزوینی، مدیر مسئول روزنامه نسیم شمال

سلیمان حییم، مؤلف فرهنگ انگلیسی به فارسی حییم

علی معلم، مؤلف فرهنگ انگلیسی به فارسی پزشکی

تاریخ:

خواجه رشید الدین فضل الله، نویسنده جامع التواریخ

سعد الدوله صفی بن هیبت الله، وزیر ارغون خان ایلخان مغول که به جرم جاسوسی برای مسلمانان کشته شد

سیاست:

قوام السلطنه، نخست وزیر

محسن (هاخام رابی)، نماینده مجلس در زمان محمد رضا شاه پهلوی

اقتصاد:

مراد اریه، نماینده مجلس در زمان محمد رضا شاه که خانواده اریه صاحبان کارخانه کاشیسازی ایرانا بودند

حاج حبیب القانیان، مؤسس شرکت پلاستیکسازی پلاسکو و کارخانجات صنعتی و تولیدی مرکب در ایران